Albania – oooh look it’s a list of songs for your Christmas delight!!

I appreciate that it’s not a very exciting list, but here are the twenty-four songs that will excite you over the Christmas period. This is the line-up for the Albanian Eurovision national final: The Festivali i Këngës.

I also know you have been holding your water with excitement, but you can let it all flow now.

Are there any names that jump out of the list? Well not really. They all seem to be new, but Classic Boys seems to be Il Volo. Lynx aren’t singing a song called Africa or Desire so we’re gonna be doing ok! I’m sure none of them are going to be three minutes long, but you’ll have to wait and see.

Song Performer(s)
Fjalët ia lë zemrës Albulena Jashari
Dashuria për jetën Classic Boys
Mos harro Dilan Reka
Besoj në ëndrra Edea Demaliaj
Mirëmëngjës Edona Vatoci
Edhe një herë Elson Braha
Dhimbja e gëzimit Erlind Zeraliu
Shkon e vjen Fabiola Agalliu & Agnesa Çavolli
Atje lart Festina Mejzini
S’dua t’flas Flaka Krelani
Macka Franc Koruni
Këtu Genc Salihu
Bota Linda Halimi
Vija e lumit Linda Rukaj
Me ty Lorela
Sot Lynx
Koha plaket Luka & Serxhio Hajdini
Dashuri dhe urrejtje Neki Emra
Shi diamantësh Orges Toçe
Pse prite gjatë Rezarta Smaja
Më zgjo Tiri
Shiu Yll Limani
Metropol Xuxi
Eva jam unë Xhesika Polo